Всеукраїнська акція «Писанкове дерево Перемоги»

З метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої активності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проводив Всеукраїнську акцію «Писанкове дерево Перемоги».

Завдання акції полягало у створенні писанок в орнаментальних мотивах і кольорі з побажаннями «Перемоги Україні». В писанках відобразилася наша мальована молитва про злагоду і мир поміж людьми – символ України та ціла світоглядна система в орнаментах-мотивах.  

Студенти коледжу не залишилися осторонь та взяли активну участь в акції, створивши власноруч писанки із зображенням національних символів, українських мотивів.

Ір’янова Тетяна (група 3-АТ)  – писанка   «Разом до Перемоги!»

Абрамова Любов (група 1-АТ)   – писанка  «Розцвіли ромашки в полі, пишні, гарні, бо на волі»

Маслік Маргарита (група 3-БПО) – писанка «Мова калинова»

Моренець Олена (група 3-АПО) – писанка «Квітуча Україна»

Іванова Наталія (група 1-АТ) – писанка «Україна кольорова»

Підготували студентів викладачі циклової комісії загальнотехнічних та математичних дисциплін Сергієнко Н.В. та Бейс О.А.

Також під керівництвом методистів педагогічної практики «Пробні уроки»  (Дизайн і технології, технології) студенти долучили до участі у Всеукраїнській акції «Писанкове дерево Перемоги» учнів ліцею №4.

Гронек Маріанна (4а клас) – писанки «Квіти свободи» та «Українські візерунки»

Сергієнко Костянтин (5б клас) – писанки «Лисиче над Дінцем» та «Разом ми сила»

Надіслані писанки будуть розміщені на «Писанковому дереві Перемоги» в Національному еколого-натуралістичному центрі Міністерства освіти і науки України.