Фотоконкурс «Сім’я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті». 

Протягом березня-квітня студентська молодь нашого освітнього закладу прийняла участь у коледжному етапі фотоконкурсу – виставці  авторських фотографій  «Сім’я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті».  Метою конкурсу було виявлення, підтримка творчих здібностей та ініціатив студентської молоді, пошук оригінальних підходів студентів  у галузі фотомистецтва. Основними завданнями конкурсу зазначено:

– розвиток і реалізація творчих здібностей;

– сприяння гармонійному розвитку особистості студентів, їх творчій самореалізації та формуванню взаємозв’язків з навколишнім світом;

– виховання естетичного та художнього смаку, творчої ініціативи;

– сприяння розвитку фотомистецтва, поширення його сучасних світових тенденцій;

– виявлення та підтримка фотомайстрів;

– формування національної свідомості.

На розсуд конкурсної комісії у складі викладачів та представників студентського парламенту коледжу були представлені шість робіт, серед яких робота Сандіцької Анастасії «Моя родина», Біловол Катерини «Ми з мамою як сестри», Вигорій Галини «Разом на каву!», Губіної Валерії «За родинним столом», Літвінової Єлизавети «Родинний відпочинок», Мартиненко Ганна «Дружня родина».

Конкурсна комісія провела індивідуальне оцінювання кожної представленої роботи та встановила переможця І етапу конкурсу та визначила роботу, яка представить заклад освіти у ІІ етапі Всеукраїнського фотоконкурсу –виставки.

Переможцем конкурсу стала робота студентки 1 курсу ВИГОРІЙ Галини «Разом на каву!».

За результатами конкурсу-виставки всі учасники отримали дипломи. Бажаємо подальшого творчого зросту  та наснаги для нових перемог!