Комплексна кваліфікаційна атестація випускників 2023 року

Знаменна подія відбулась 19 та 20 червня 2023 року для випускників 4-х курсів всіх спеціальностей коледжу – складання комплексної кваліфікаційної атестації.

Комплексна кваліфікаційна атестація для кожної спеціальності була організована дистанційно, за допомогою платформи Meet, у формі співбесіди та проходила в три етапи: теоретичний, практичний та професійний.

Результати атестації показали, що майбутні фахівці опанували програмний матеріал із зазначених освітніх компонентів і продемонстрували, у цілому, достатній рівень професійної підготовки, розуміють сучасні підходи до розбудови нової української школи, орієнтуються в питаннях, пов’язаних з підходами до визначення методів, засобів, форм навчання і виховання в початковій школі, ознайомлені з сучасними педагогічними та інформаційно-комунікаційними технологіями.

Вітаємо випускників з успішним складанням комплексної кваліфікаційної атестації! Бажаємо бути активними, оволодівати soft skills, прагнути професійної досконалості та педагогічної майстерності, стати супервчителем для своїх учнів та якісно розвивати освіту в Україні!