Студентські досягнення

Кінець літа та початок осені був багатий на різні конкурси, так студенти коледжу Горбачова Каміла (2 курс спеціальність «Журналістика») та Свіріденко Дар’я (4 курс спеціальність «Початкова освіта») взяли участь у IV Всеукраїнському творчому конкурсі «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України, гідно представили освітній заклад, показали свою майстерність. Робота Каміли Горбачової була відзначена у категорії найкращих роботі. Очікуємо на дипломи учасників конкурсу.

Студентка 2 курсу Літвінова Єлизавета (2 курс спеціальність «Початова освіта») взяла участь у ІІІ Всеукраїнському національно-патріотичному мистецькому конкурсі «Чорнобаївські витівки-2024» у жанрі «Образотворче мистецтво», за результатами конкурсу Єлизавета отримала диплом за зайняте ІІ місце.

Також до Всеукраїнського дня бібліотек студенти взяли участь у фотоконкурсі «Креативне фото з книгою» в соціальній мережі Facebook за ініціативою  ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка».

Переможці конкурсу були визначені за результатами голосування користувачів мережі та  голосуванням журі конкурсу. Так, студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» Чучман Дар’я посіла 1 місце.  Решта учасників конкурсу отримали подяки за участь та символічні подарунки до них, серед них: Олеся Басович, Олег Фединяк, Єлизавєта Літвінова, Дар’я Ткачова, студенти 2 курсу, Валерія Літвіненко, Ксенія Черкашина, Дар’я Буряк, студентки 3 курсу.

А з 30 вересня по 3 жовтня студенти коледжу (Горбачова Каміла, Буряк Дар’я, Черкашина Ксенія,  Вертебна Ілона, Басович Олеся, Ткачова Дар’я, Брагунець Неля, Літвінова Єлизавета, Свіріденко Дар’я)  взяли участь  у флешмобі до Дня Українського козацтва (свято Покрови) та Дня захисників і захисниць України «Ми – нащадки козацької слави» у соціальній мережі «Фейсбук» за ініціативи  державної  установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».

Тематика творчих робіт була патріотичного спрямування:

  • декламування поетичних та прозових творів відомих авторів минулого та сучасності;
  • виконання авторської прози та поезії.

Відеороботи студентів можна переглянути на сайті коледжу а також за посиланням #НМЦВФПО_Ми_нащадки_козацької_слави

Бажаємо нашій студентській молоді творчого натхнення, креативних ідей та подальших перемог!