Олімпійський урок

16 вересня 2024 року здобувачі освіти та члени колективу Лисичанського педагогічного фахового коледжу стали учасниками Олімпійського уроку, присвяченого Дню фізичної культури і спорту України«Олімпійський трейл – 2024». Захід відбувся в онлайн форматі.

Гостем зустрічі став головний спеціаліст Луганського обласного відділення  (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Пархомович Володимир Васильович. Саме у співпраці з вищеназваним представництвом відбувся Олімпійський урок.

Вся спільнота віддала данину пам’яті   воїнам – спортсменам  і тренерам, які героїчно загинули, захищаючи незалежність України. 

До уваги учасників був запропонований огляд найвизначніших перемог спортсменів  України на ХХХІІІ Олімпійських іграх у Парижі.  

Особливою зацікавленістю серед присутніх виділявся медіа контент про Ольгу Харлан, Ярославу Магучіх, Олександра Хижняка, Іллю Ковтуна та інших зірок спорту України. Здобувачі освіти отримали можливість   ще раз побачити успішні виступи  спортсменів на Олімпійських іграх.

У заключній частині заходу бажаючі долучилися до проходження квізу на спортивну тематику, де змогли продемонструвати свої знання та миттєву реакцію, а також стали учасниками Олімпійського батлу між здобувачами освіти та викладачами коледжу.