З Днем Незалежності України!

“Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її вічно живу
і нову і мову її солов’їну.”
Володимир Сосюра

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України — політико-правового документа, який засвідчував новий статус української держави.

До своєї незалежності Україна йшла довгим шляхом. Історія формування української держави має тисячолітню традицію.

Це свято віддзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності, суверенності та самостійності. 

Сьогодні ми відзначаємо 33-ю річницю нашої незалежності –незалежності України. Це цінність для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен. Бо ця боротьба за те, що важливо кожному. Незалежність України — це можливість кожного її громадянина бути вільною людиною, не відчувати диктату держави. Сьогодні Україну захищають її ровесники, а то й, образно кажучи, діти — чимало вояків Українського війська народилися після того, як на політичній мапі з’явилася Українська держава. Слава героям, полеглим за Україну! Ми пам’ятаємо і не пробачимо ворогу жодної краплини крові. Слава героям, які сьогодні в строю! Які своєю звитягою пишуть новітню історію. І не тільки нашу, а й всього світу.

Україна – це країна нескорених, непохитних, незламних! Країна гордих, героїчних та хоробрих. Де свобода і гідність завжди були ключовими цінностями. Вільна країна.

З Днем Незалежності, українці! Любіть та бережіть свою країну — нашу рідну Україну!