Заняття з впровадження варіативного модулю «COOL GAMES»

27 травня 2024 року для здобувачів освіти ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледжу ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» було проведено останнє, восьме заняття регіонального навчально-практичного семінару з впровадження варіативного модулю «COOL GAMES» за програмою «Фізична культура».

Протягом квітня-травня заняття  проводили Пархомович Володимир Васильович та Гожедрянов Андрій Віталійович – фахівці Луганського обласного відділення  (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України в рамках співпраці з закладами фахової передвищої, вищої освіти Луганщини.

Здобувачі освіти отримали можливість в комунікації з досвідченими фахівцями здобути знання, які їм безперечно знадобляться під час майбутньої практичної професійної діяльності. На останньому занятті семінару, який було розраховано загалом на 16 академічних годин, майбутні вчителі підвели підсумки попередньої діяльності  та перевірили отримані знання у формі тестування.

Студентам було надано тридцять запитань за загальними правилами «COOL GAMES», правилами естафет та специфіки роботи суддів. Отримані результати демонструють, що молодь Луганщини готова до майбутніх професійних викликів  з впровадження даного варіативного модулю за програмою «Фізична культура», роботи в складі суддівських колегій Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «COOL GAMES» регіонального рівня.

Всі здобувачі  освіти, котрі пройшли дану підготовку: Владислав Рубан, Валерія Матосова, Аліна Запорожченко, Антон  Іванов та Ярослав  Воронєнко, це наші першокурсники. Але вони вже демонструють, що професійно розвиватися цілком можливо незважаючи на юний вік.  Бажаємо їм не зупинятися на даному шляху.