Семінар учасників онлайн курсу Команда UA

Викладач суспільних дисциплін Лисичанського педагогічного фахового коледжу Вікторія Чурілова взяла участь у мотиваційному семінарі для 50-ти найактивніших учасників онлайн курсу Команда UA, у рамках конкурсу «Радянське минуле: (пере)осмислення історії у вимірі пропаганди цінностей», який є частиною проєкту «Інструментарій для критичного викладання історії», що впроваджується DVV International, Фондом Коербера у Вірменії, Грузії, Молдові та Україні, за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Реалізуючи програму заходів, учасники семінару отримали не тільки досвід співпраці із командою професійних спікерів – модераторів, під час якого  дискутували щодо  актуальних питань у сфері історичної та громадянської освіти, а й охоче дослідили проблему історичної пам’яті під час відвідування військових меморіальних поховань на Личаківському кладовищі м. Львова.

З щирою вдячністю за запрошення й організацію якісної й змістовної системи підвищення кваліфікації вчителів історії та громадянської освіти України Вікторія Чурілова.