День Матері

Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдорожчої, найріднішої, найдобрішої, наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гордим іменем — Мати! Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах.

Материнська ласка гріє нас крізь усе життя. Любов до матері — це святе почуття. Немає вищої любові за материнську.

Там, де ступає матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. По-особливому дерева там ростуть, опустивши свої віти до матінки-землі, віддаючи данину шани і поваги. А інші здіймають віти до сонця, ніби прославляючи ім’я Матері!

Так, 12 квітня весь світ відмічає День Матері. Студенти коледжу разом з керівниками груп долучилися до інформаційно-просвітницької години «Матуся-ти мій оберіг, моя душа, моє життя» (викладач Сергієнко Н.В.). Скільки теплих та ніжних слів було сказано в адресу найріднішої людини в житті кожного із нас. Шанування матері — один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. Вона нас зростила, виховала, навчила добру, леліяла, любила. І як же не відплатити їй пошаною, любов’ю, ласкою і допомогою. А, власне, тільки цього на старості літ і хочуть від нас наші мами. Чим більша наша любов до матері, тим святіше і радісніше наше життя. Вона відкрила  весь світ і показала, як має виглядати щастя!

Бережіть своїх матусь!