ІІ Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості

Наші студенти не зупиняються на досягненому та продовжують приймати участь у різноманітних конкурсах, в яких посідають призові місця.

Так, студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» Літвінова Єлизавета під керівництвом викладача Сергієнко Н.В. представила освітній заклад у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам’яті Тараса Шевченка “Думи мої, думи мої” у номінації «Художній твір» та  ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості “Мій весняний дивограй” у номінації «Малюнок».

Основна мета конкурсу – створення умов для духовного і культурного розвитку дітей, розкриття творчого потенціалу дітей та молоді, знайомство учасників з багатою творчою спадщиною Тараса Шевченка, виховання художньо-естетичних смаків, сприяння збереженню національного мистецтва серед дітей та молоді. Частина отриманих організаційних (благодійних) внесків була направлена на закупівлю потреб ЗСУ та/або гуманітарну допомогу.   

За результатами конкурсів Єлизавета посіла І місця, показавши свою наполегливість, майстерність та прагнення саморозвиватися.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальшого творчого розвитку та натхнення!