Підсумки Всеукраїнського конкурсу творчих робіт

22 січня 2024 року відбулось підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України, який було організовано Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України та ін.

Метою конкурсу було сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проєктах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

До оцінювання робіт конкурсантів були залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань. У конкурсі взяло участь понад 20 000 здобувачів освіти.

Приємно відзначити, що серед переможців Всеукраїнського конкурсу є і наші студенти. Дипломом ІІ ступеня нагороджені студентки 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» Свіріденко Д. (керівник Жалдакова Ю.В.)  та Нехаєнко С., яка самостійно долучилася до конкурсу.

Тож, вітаємо дівчат та бажаємо натхнення і подальших здобутків!