«Містерія Різдва»

«Христос народився – Славімо Його» – такими словами весь православний світ вітається у одне з найголовніших християнських свят – Різдво Христове! У цей день заведено ходити до церкви на святкову молитву, а також ходити в гості до родичів.

25 грудня 2023 року викладачам та студентам Лисичанського педагогічного фахового коледжу було представлено журналістську розвідку «Містерія Різдва». Присутні дізнались про традиції святкування українського Різдва як у стародавні часи, так і на сучасному етапі нашої історії, занурились у світові традиції цього свята. Період різдвяних свят з його традиційною обрядовістю увібрав у себе найтиповіші види народно-драматичної творчості українців. Різдво Христове 25 грудня є державним святом в Україні.

У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, більше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії!