«16 днів проти насильства: історія та значення»

27.11.2023 р. відбулася інформаційно-просвітницька година «16 днів проти насильства: історія та значення», спрямована на підвищення обізнаності серед студентської спільноти про проблему домашнього та гендерного насильства. Захід зібрав понад 50 студентів та викладачів, які прийняли активну участь у дискусіях та інтерактивних вправах.

Учасники дізналися про походження та розвиток цієї міжнародної акції. Учасники розглядали стратегії та методи боротьби з гендерним насильством, включаючи правові та соціальні ініціативи. Учасники отримали знання та навички, які допоможуть їм правильно реагувати на випадкові домашнього насильства.

Захід також сприяв зміцненню відносин між студентами та викладачами, об’єднавши їх навколо важливої ​​соціальної проблеми. Учасники висловили позитивні відгуки щодо заходу. Підкреслили, що він допоміг їм краще зрозуміти та осмислити проблеми гендерного насильства.

Багато хто з учасників відзначив, що інформація та знання, отримані під час заходу, будуть корисні в їх особистому та професійному житті.