Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні тривав 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху для привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму в країні.

Лисичанський педагогічний фаховий коледж теж долучився до Глобального тижня. Інженером з охорони праці Юлією Рєдкокашею був проведений інструктаж з безпеки життєдіяльності студентів на залізничному транспорті України. На курсі “Охорона праці та безпека життєдіяльності” розміщено посилання на соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей». Едвайзерами академічних груп було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед здобувачів освіти щодо безпеки дорожнього руху.

Працівниками бібліотеки на курсі “Медіацентр” було розміщено інформаційний бюлетень «Безпека на дорозі – безпека життя» та опубліковано тематичну книжкову онлайн-виставку «Абетка дорожньої безпеки».

Сподіваємося, що 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху допоможе зробити дорожній рух в нашій країні безпечним. Бажаємо лише легких і безпечних доріг!