85-річний ювілей коледжу!

Шановні колеги, співробітники, студенти!

Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” відзначає 85-ти річний ювілей. Цьогорічна дата є  підсумком діяльності педагогічного колективу, здобувачів освіти, всіх учасників освітнього процесу.

Рік за роком, випуск за випуском викладачі та студенти зростали професійно, відстоювали власну думку та позицію, демонстрували гнучкість у вирішенні освітянських завдань. Наші випускники виборюють незалежність України на фронті, на жаль, і ціною власного життя; висвітлюють актуальні новини на шпальтах періодичних видань, сайтах; пропагують українську мову з екранів відомих телеканалів; гордо підіймають прапор рідної країни на спортивних змаганнях; виховують маленьких патріотів творами Т. Шевченка, Л. Українки, Л. Костенко; активно долучаються до педагогічних експериментів, новацій, що обумовлені викликами сучасного світу. Високий авторитет коледжу ґрунтується на колективній творчій та ініціативній праці  викладачів, всіх співробітників, на баченні перспектив розвитку, вмінні поставити правильні цілі та забезпечити їх оптимальне досягнення. Педагогічний колектив протягом десятиліть зберігає унікальний освітній потенціал і багаторічні традиції, продовжує давати молоді освіту вищого ґатунку й виховує патріотів нашої країни.

Нам є на кого рівнятися, ким пишатися, до чого прагнути. І найважливіша мрія кожного з нас – повернення до Лисичанська, у рідні стіни навчального закладу. Віримо, що до наступного дня народження вона обов’язково здійсниться! Разом до Перемоги!

Ми воїни. Не ледарі. Не лежні.
І наше діло праведне й святе.
Бо хто за що, а ми за незалежність.
Отож нам так і важко через те
… (Ліна Костенко)