Фестиваль постерів до 85-річчя коледжу

З нагоди відзначення 85-літнього ювілею ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет  імені Тараса Шевченка» та з метою збереження та популяризації освітньої спадщини та традицій коледжу, розвиток креативного мислення студентської молоді, підвищення їх професійної майстерності студентська молодь долучилася до участі у фестивалі постерів, присвячених цій події.

Студенти різних спеціальностей креативно підійшли до створення та оформлення  ювілейних постерів, розкривши специфіку кожної спеціальності. Так, студент 4 курсу спеціальності «Журналістика» Пономарьов Ярослав представив своє бачення професії журналіст.

«Мені зрозуміло, що журналістика – це не тільки про написання статей та репортажів. Це про цінності, етику та відповідальність. Як журналіст, я повинен розуміти важливість моїх слів та дій і відповідати за них. Це вимагає від мене розуміння суспільних проблем та реалій життя» – говорить студент.

А студентка 3 курсу Татаренко Анастасія привітала рідний коледж із ювілеєм та показала його досягнення на освітянській ниві.

Студентка 4 курсу спеціальності «Середня освіта (Трудове навчання і технології)» Ір’янова Тетяна та студенти групи 2 АТ розповіли у своїх постерах переваги професії вчителя технологій.

«Навчаючись у коледжі – студенти набувають життєво необхідних знань, умінь і навичок ведення домашнього господарства і сімейної економіки, основних компонентів інформаційної культури» – ділиться своїми думками студентська молодь.

Спеціальність «Дошкільна освіта» представила студентка 3 курсу Рєдкокаша Єлизавета. У своєму постері вона відобразила етапи становлення та розвитку коледжу та зазначила, що освітній заклад – це місце, де народжується  особистість, громадянин та майбутній фахівець.

Спеціальність «Середня освіта. Фізична культура» також не залишилася без уваги. Так студентка 2 курсу Сиротіна Поліна у своєму постері розповіла про необхідність займатися спортом, підтримувати власне здоров’я, розвиватися духовно.

«Разом з коледжем ми йдемо до перемоги, а шлях до перемоги  – це стійкість, швидкість, сила, майстерність і воля. Причому воля – це найголовніше!» – відзначає Поліна.

Студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» Черкашина Ксенія виразила слова подяки креативному, стійкому, високопрофесійному та перспективному педагогічному колективу коледжу, зазначивши, що всі ми – одна велика родина, яка здатна виховати не одне покоління талановитих вчителів, вихователів та журналістів!

Зі святом, рідний коледже!