Всеукраїнська науково-практична конференція

10 жовтня 2023 року відбулась ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика і практика», яку організували та провели Науково-методичний центр ВФПО спільно з Національною академією педагогічних наук України.

З вітальним слово до учасників конференції звернулись Олег ШАРОВ, канд. фіз.-мат. наук, доцент, генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України та Василь КРЕМЕНЬ, д-р філос. наук, професор, дійсний член (академік) НАН і НАПН України, Президент НАПН України, президент Товариства «Знання» України.

У конференції взяли участь науково-педагогічні, педагогічні працівники, аспіранти, магістранти, здобувачі освіти, роботодавці. В ході заходу були розглянуті та обговорені актуальні питання організації освітнього процесу в закладах фахової передвищої і професійної освіти в умовах сучасних викликів, а саме: менеджмент інноваційної діяльності закладу фахової передвищої освіти; диджиталізація освітнього процесу; цифрова компетентність педагогів; співпраця закладів освіти з роботодавцями.

Від ВСП «Лисичанський педагогічний коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» у конференції взяла участь заступник  директора з виховної роботи Сергієнко Н.В.