День захисника та захисниці України

1 жовтня Україна святкує Покрову Пресвятої Богородиці та День захисника та захисниці України. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі. Щорічно студенти Лисичанського педагогічного фахового коледжу вшановують мужність та героїзм захисників та захисниць незалежності і територіальної цілісності України.

Цей день має особливе значення. Він нагадує про громадянський обов’язок і важливу роль кожного з нас на шляху до Перемоги. Військовослужбовці, медики, волонтери – кожен на своєму місці наближає мир у нашій державі та боронить її від ворога.

Вся коледжна спільнота приєднується до побажання доброго здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя нашим незламним воїнам. Ми цінуємо та дякуємо кожному, завдяки кому наша країна виборює довгоочікувані Перемогу і мир на всій своїй території.

Ми впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як наші мужні воїни, нас точно чекає Перемога. З Днем захисника і захисниці України!

Слава Україні! Героям слава!