Новини

Щорічно 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні.

Мабуть, мало знайдеться людей, які не люблять подорожувати. Кожен обирає доступний спосіб. Хтось на далекі відстані, хтось на близькі, хтось  автостопом із рюкзаком і спальником, хтось – із чемоданами дорогого вбрання у фешенебельних каютах морських лайнерів, хтось обирає середнє між цими двома категоріями, але всіх об’єднує дещо спільне – бажання побувати у різних «точках на карті», дізнатися щось нове, чи на власні очі побачити те, про що чув чи читав давно, доторкнутись до історичних чи природних пам’яток, і, звичайно ж, відпочити у процесі подорожі.

Тому для студентів та викладачів була проведена інформаційно-просвітницька година «Туризм у серці», під час якої вони ознайомилися з історією виникнення цього свята, отримали інформацію про перші туристичні агенції, про походження назви «туризм», види туризму, а також про перспективи розвитку туристичної галузі. Всі учасники ІПГ побачили наскільки безмежні простори нашої держави, наскільки вона прекрасна та неповторна. Кожен обрав собі напрямок для мандрів, хтось Україною, а хтось далекими світами.

Ми всі – мандрівники. Просто на різні відстані. Тож вітаємо всіх з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні. Бажаємо фантастичних пригод, неперевершених вражень та здійснення мрій!