Всесвітній день прибирання – 2023

Вже традиційно кожного вересня коледжна спільнота приймає участь у Всесвітньому Дні прибирання. Цьогоріч він проходив 16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням  обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєдналася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу. 

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. 

Студенти та викладачі коледжу долучилися до Цифрового прибирання  (видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів), що дозволило розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу; сортували вторинну сировину на відправку на переробку «Знайди, сортуй, здавай», а також долучилися до традиційного прибирання територій навколо власного житла. Всі форми роботи були організовані відповідно до вимог безпеки.