Новини

З метою підвищення рівня знань з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму, практичної реалізації взаємодії з державними установами, 13 вересня Головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області було проведено онлайн-круглий стіл за участю посадових осіб Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, управлінь освіти та закладів освіти Луганської області.

Інженер з охорони праці Рєдкокаша Ю. О. взяла участь у круглому столі.  На заході були обговорені питання щодо прав, обов’язків та відповідальності роботодавця з охорони праці, створення системи управління охороною праці, основних вимог електробезпеки, порядку навчання та перевірки знань з питань охорони праці, організації роботи з охорони праці в закладах освіти.

В рамках заходу інженер з охорони праці виступила за темою “Організація роботи з охорони праці на підприємстві”. Юлія Олександрівна поділилась досвідом роботи з питань охорони праці в коледжі та системою проведення інструктажів з використанням наявних засобів комунікації.

Охорона праці – запорука життя! Будьте здорові! Бережіть себе!