Новини

17-18 липня 2023 року у ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшли вступні іспити у форматі співбесіди  з української мови та творчого конкурсу з фізичної культури.

Перед початком іспитів абітурієнтів привітала в.о. директора Оксана БЕЙС, яка висловила подяку вступникам за їхній вибір і сподівання на те, що всіх їх невдовзі побачить в студентській родині нашого славетного коледжу.

Вступні випробування проходили у дистанційному форматі на платформах  G suit for education та Zoom. Приймали вступні іспити досвідчені викладачі коледжу: Сергієва І.Ю., Сергієнко Л.В., Ляшенко В.В., Сліпецький В.П. Вступники спеціальності «Фізичне виховання» продемонстрували якісний рівень спортивної підготовки та високі фізичні здібності. Вступники інших спеціальностей – високий рівень знань з української мови.

У цей важкий для України час – коледж об’єднав вступників з різних куточків України. Найбільша кількість вступників, звісно, з нашої рідної Луганщини.

Вітаємо наших майбутніх студентів зі вступом до коледжу. Бажаємо впевнено прокладати шлях до обраної професії і сміливо отримувати все нові і важливі знання, щоб у подальшому стати відмінним фахівцем — асом своєї справи! Успіхів у навчанні, гарних друзів і таких самих викладачів, а найголовніше — здоров’я, оптимізму та мирного неба нашій Україні!