Новини

ВЕБІНАР З ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ АДАПТАЦІЇ ДІТЕЙ (ВПО) ДО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Наше суспільство перебуває у стані психологічної тривоги, надмірного споживання ккритичної інформації, потрепає від емоційного напруги та невизначеності. Особливо складно адаптуватися до нових реалій дітям. 3 лютого на базі ЗДО №24 «Джерело» міста Чернівці відбувся вебінар з питань соціально-психологічної адаптації дітей (ВПО) до освітнього процесу. Вебінар проведено громадською організацією МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ спільно з Управління освіти Чернівецької міської ради. У заході взяла участь викладачка Лисичанського педагогічного фахового коледжу Сидоренко Наталія Миколаївна.

Мета вебінару – створення умов для соціально-психологічної адаптації ВПО (дітей) до освітнього процесу, зняття психологічного стресу, підвищення обізнаності щодо національно-патріотичного виховання, вирішення фізичних та психологічних проблем дітей, спричинених сучасними умовами, ознайомлення з питаннями соціально-психологічної адаптації дітей до нових умов життєдіяльності та освітнього процесу за рахунок фізкультурно-оздоровчих заходів.

У програмі вебінару взяли участь професійні спікери, спікери, лідери-волонтери та внутрішньо-переміщені особи. Усі учасники отримали сертифікати, що засвідчуватимуть участь у вебінарі.

Джерело: https://yssukraine.com/news/vebinar-z-pytan-soczialno-psyhologichnoyi-adaptacziyi-ditej-vpo-do-osvitnogo-proczesu-2/