Досягнення студентів коледжу

Завершується навчальний рік, час підводити підсумки роботи  викладачів і студентів коледжу. Рік видався нелегким, але, попри всі негаразди, освітній заклад показав гарні результати у всіх сферах діяльності.

Студентська молодь під керівництвом викладачів коледжу взяла участь у різноманітних заходах обласного, регіонального, всеукраїнського, міжнародного рівнів та показала добрі результати. Це і науково-практичні конференції, і творчі конкурси, і спортивні змагання, і онлайн-марафони.

Сьогодні відбуваються зміни у свідомості студентської молоді, пов’язані з орієнтацією на європейські стандарти життя, кар’єрні досягнення, матеріальне забезпечення тощо,  здійснюються  спроби знайти відповіді на питання конструювання подальшого життєвого шляху успішного студента  з урахуванням творчих аспектів. Головна задача викладацького колективу коледжу спрямувати та здійснити підтримку молодої людини, очолити керівництво діяльності студента та привести його до певного результату.

Тому бажаємо всім учасникам освітнього процесу підкорення нових вершин, високих досягнень, розвитку, креативних рішень та розкриття творчого потенціалу.