Стан розвитку фізичного виховання серед здобувачів освіти Луганської області

18 червня 2024 року Луганським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було проведено онлайн  нараду «Стан розвитку фізичного виховання серед здобувачів освіти Луганської області» за участю вчителів фізичної культури і викладачів фізичного виховання   закладів освіти Луганщини.

На початку зустрічі з вітальним словом до присутніх звернувся Вадим Григорович Стеценко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, генеральний секретар Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту.

В процесі наради були підведені підсумки спортивно-масових заходів, рухових активностей, змагань які проводилися спеціалістами відділення для здобувачів освіти Луганщини. Студентський та викладацький колектив ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» протягом багатьох років бере активну участь в подібних заходах, цей навчальний рік не став виключенням.

За активну позицію і вагомий особистий внесок у розвиток фізичного виховання серед здобувачів Луганщини подяками обласного  відділення  (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України були відзначені викладачі фізичного виховання нашого коледжу: Ляшенко Віталій Васильович, Сліпецький Володимир Петрович, Чумаченко Володимир Володимирович.