Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 років у світі, в Україні, у період із 13 по 19 травня 2024 року, проходить перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Метою проєкту є популяризація дотримання Правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів.

Лисичанський педагогічний фаховий коледж теж долучився до заходів Тижня безпеки дорожнього руху. Інженером з охорони праці був проведений інструктаж з безпеки життєдіяльності студентів на залізничному транспорті України. На курсах “Охорона праці та безпека життєдіяльності” та “Медіа-центр” було розміщено інформаційні матеріали та соціальні відеоролики щодо забезпечення захисту життя та здоров’я людей під час дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху правил безпечної поведінки.

17 травня був проведений єдиний національний онлайн-урок «Безпечна дорога додому» з основ безпеки дорожнього руху та дитячого дорожньо-транспортного травматизму, на якому було нагадано Правила дорожнього руху та акцентовано увагу на важливості їх дотримання.

Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність! Тож бережіть себе!