Результати участі у Всеукраїнських конкурсах дитячо-юнацької творчості

Протягом лютого-березня студентська молодь коледжу долучилася до різноманітних конкурсів, які проводилися на Освітньому порталі “Алаба”, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал».

У Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості “Листи майбутній Україні” взяла участь студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» Літвінова Єлизавета та посіла 2 місце. Основна мета конкурсу – сприяння творчого розвитку дітей навіть у такі буремні часи, а також заохочення юних митців поділитись зі світом своїм баченням майбутнього нашої країни. Ми завжди віримо у краще, сподіваємось, що майбутнє готує для нас кращі дні, плекаємо надію на хороше і саме цей вогник ми несемо в собі щодня. В кожного з нас є плани на майбутнє, яким воно буде, проте єднає нас спільна мрія – перемога України.

У Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченого пам’яті Марії Примаченко “Чарівний світ українського мистецтва” взяли участь студентки: Горбачова Каміла, студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика» (номінація «Сучасне мистецтво»), Літвінова Єлизавета, студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» )номінація «Малюнок», дівчата посіли 1 місця у своїх номінаціях, Соляник Тетяна, студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» (номінація «Малюнок»), яка отримала Гран-прі за свою роботу.

Основна ціль конкурсу – сприяння творчого розвитку дітей навіть у такі буремні часи, а також знайомство юних митців з багатою спадщиною українського мистецтва. Частина отриманих організаційних (благодійних) внесків була направлена на потреби ЗСУ.

Вітаємо дівчат з перемогою та бажаємо творчого зростання та нових, не менш яскравих, звершень