Новини

9 вересня в онлайн форматі відбулось перше у цьому навчальному році засідання активу студентського самоврядування коледжу.

Студентське самоврядування в Лисичанському педагогічному фаховому коледжі функціонує з метою забезпечення виконання студентами своїх обов’язків та захисту їх прав і сприяє гармонійному розвитку особистості студента, формує в нього навички майбутнього організатора, керівника.

Студентське самоврядування у Лисичанському педагогічному фаховому коледжі – це самостійна громадська діяльність студентів з реалізації функцій управління навчальним закладом, яка визначається адміністрацією, відділеннями і здійснюється студентами відповідно до мети і завдань, що стоять перед студентським колективом.

Студентська молодь активно обговорювала питання оновлення активу студпарламенту та вибори голів секторів, призначення стипендії здобувачам освіти першого року навчання згідно рейтингових списків, погодження розкладу занять. Голова студентського парламенту Трикунов Ростислав ознайомив членів активу з Положенням про студентське самоврядування ВСП ,,Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету  імені Тараса Шевченка” та Планом роботи студентського парламенту на 2023-2024 н.р.

Вже на початку навчального року члени Студпарламенту взяли участь у соціальних проектах та благодійних акціях, тим самим роблячи особистий внесок у розвиток культурних і соціальних цінностей.