День матері

Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну, і кохану людину.

День матері Україна традиційно відзначає у другу неділю травня, він має міжнародний статус та святкується в десятках країн світу. Його мета — вшанувати важливу місію кожної мами — зберегти духовний світ своїх дітей та їхню пам’ять про національну спадщину і своє походження. Саме діти дають майбутнє нашій державі, а матусі його оберігають.

В Україні в цей день прийнято поздоровляти матерів і дарувати їм символічні подарунки. Також багато родин на це свято збираються разом, щоб подякувати своїй найріднішій людині за все. Це день, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині, як ви її цінуєте і любите. Пам’ятайте, що головним в це свято є ваша увага до мами!

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка – його мати. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя і сьогодні ми хочемо привітати всіх матусь і побажати, щоб їх завжди оточували турботою близькі люди, щоб кожен день починався з посмішкою, здоров’я з роками не підводило і щоб вони були по-справжньому щасливі!

Благословенна будь, українська Жінко-Мамо! Терпляча і любляча. Мужня, нескорена, вічна… Ти сьогодні з надією офіруєш своє дитя Богові, Україні, Волі. Уклін Тобі і слава!