Новини

Настановча онлайн-конференція з практики «Пробні уроки»

Традиційно початок ІІ семестру для студентів 3 курсу відкриває як освітню, так і практичну діяльність, адже для здобувачів освіти розпочинається новий вид практичної підготовки «Пробні уроки та заняття». Студенти-практиканти, майбутні фахівці, готуються приступити до виконання обов’язків учителя початкових класів, фізичної культури, технологій, англійської мови, вихователя.

Так, протягом 31 січня – 2 лютого для студентів 3 курсу були проведені настановчі конференції у режимі онлайн, у ході яких методисти озвучили завдання, цілі та вимоги до організації та проведення уроків чи занять. Хайлатами освіти наразі є питання створення дистанційних уроків, віртуальних засобів візуалізації освітнього процесу, оволодіння технологіями інтерактивного навчання, принципів персоналізованого навчання, стратегіями НУШ, опанування методик компетентнісного навчання та креативного мислення.

Бажаємо наставникам та студентам цікавої та творчої практичної діяльності, інноваційних уроків та проєктів, а також дієвості, стійкості та переможного настрою!