Табірний збір ЛІТО-2023

Завершення літньої сесії знаменує початок літньої педагогічної практики. В системі професійної підготовки студентів 3 курсу галузі 01 Освіта/Педагогіка передбачено проходження даного виду практики. Так, з 29 по 31 травня у дистанційному форматі відбулися традиційні Табірні збори «Літо – 2023».

Метою літньої практики є систематизувати і узагальнити теоретичні знання принципів, методів, форм організації літнього відпочинку дітей; формувати у студентів компетентності самостійної роботи з дітьми та підлітками у період літніх канікул; проводити оздоровчі заходи з дітьми різного віку в дистанційному форматі; розвивати творчі здібності, потенціал студентів під час організації та проведенні занять в умовах літніх активностей; вчити проводити майстерки в умовах безпекових обмежень; продовжувати роботу щодо розвитку професійно-педагогічної спрямованості студентів, інтересу та зацікавленості до роботи з дітьми.

Під наставництвом тьюторів були сформовані клуби, які креативили за поданим планом роботи. Кемпери створили власну назву, атрибутики та активно долучилися до різних заходів:         свято «Ярмарок талантів», інтерактивний квест «Мінна безпека», челендж «Відкриваємо Україну» руханки «Літній FunUp», тематичні майстер-класи та інші. 

Результати спільної діяльності висвітлили у презентаціях та на відео. Приємного перегляду!

Бажаємо студентам з успіхом пройти літню практику та оволодіти новими компетентностями!

Підготувала Катерина Ляшенко

Візитівка клубу «Феєрверк»

Загін «Нотограй»